In het kort

Het Innovatieve Huis staat in Nijmegen, maar is niet openbaar. We testen door gebruik, dus het huis wordt gewoon bewoond. Alleen zo kunnen we goede praktijktesten van de producten opleveren. Voor de merken waarmee we samenwerken is altijd iets te bespreken. Zij hebben onze contactgegevens.

Onze belangen

Natuurlijk wilt U weten waar onze motieven liggen. Hier zijn we graag open over.

  1. We werken alleen met merken en producten die we zelf hebben gekozen
  2. De merken waarmee we werken betalen niet voor opname in dit project. Ze stellen simpelweg op ons verzoek het product beschikbaar voor testen.
  3. De merken mogen, indien nodig / gewenst, reviews inzien. Ze mogen deze controleren op technische fouten. Er is geen enkele invloed op onze mening over het product.

Contact opnemen

Het Innovatieve Huis.nl is een spin-off van GadgetGear.nl. De website valt volledig onder de redactionele verantwoordelijkheid van GadgetGear.nl. In verband met de privacy van de bewoners maken we het adres van Het Innovatieve Huis niet openbaar.

Participeren in Het Innovatieve Huis?

Wilt U met Uw merk Uw innovatieve producten laten testen in Het Innovatieve Huis? Neem dan contact op met info@gadgetgear.nl. Let wel, we zijn zeer streng in de selectie van producten. Wij accepteren geen betalingen voor productplaatsing binnen dit project.

Het Innovatieve Huis op Uw evenement?

Het Innovatieve Huis is beschikbaar voor brainstormsessies op Uw evenement. Daarbij nemen we Uw publiek mee in de wereld van het dieper denken over hoe je innovatief bouwt of verbouwt. Voor meer informatie, neem contact op met arjan.olsder@gadgetgear.nl.

Het Innovatieve Huis is onder anderen te vinden op Beurs Eigen Huis in 2016.