Het Innovatieve Huis Consulten

Uw project naar een hoger plan tillen. Dat is het doel van een Het Innovatieve Huis consult. Zelfs als U al een prachtig domoticaplan bij Uw woning heeft laten maken, kan het lonen om ons nog eens naar de plannen te laten kijken om te zien of ze echt goed bij Uw project passen. 

Het Innovatieve Huis Consulten

Net de blauwdruk of al vol aan het bouwen? het mooie van innovatie is dat je nooit te laat bent. Zelfs achteraf is een huis goed smart te maken, zonder de muren open te breken.

Wilt U, Uw woning naar een hoger plan trekken? Dan is Het Innovatieve Huis Consult echt iets voor U. GadgetGear.nl hoofdredacteur Arjan Olsder bekijkt Uw plannen en zal helpen om, op basis van uw budget, tot een plan komen waarmee Uw huis zich slimmer op Uw leven aanpast. Wellicht zelfs leuke blikvangers kunt toevoegen. Zelfs wanneer U klein wilt starten met Uw innovatieve huis. 

De consulten kunnen plaatsvinden bij U thuis, of via Skype. In beide gevallen hanteren we andere tarieven. Uiteraard voorzien wij U van een correcte factuur zodat U deze eventueel van de belasting kunt aftrekken.

Prijzen 2017:

Uurtarief op locatie: €65
Uurtarief via Skype: €35

De kleine lettertjes:

Wij ronden af naar boven, in halve uren. Voor de afronding tellen we de voorbereidingstijd en consultancytijd bij elkaar op tot een totale sessietijd. We factureren per consultancysessie. 

Consult aanvragen

15 + 9 =