eHealth

Je bent gezond of je bent het niet. Voor onze innovatieve badkamer zochten we natuurlijk de meest innovatieve eHealth producten. En dat daar een innovatieve Fohn tussen ligt… heeft alles te maken met hoe bijzonder die is.

eHealth

Withings Wireless Blood Pressure Monitor

Bloeddrukmetingen zijn altijd een momentopname. Het ene moment ben je rustig, het andere wat minder. Of lijkt het alsof je rustig bent, maar sta je onder enorm veel stress. Door regelmatig een meting te doen, registreert de Withings Wireless Blood Pressure Monitor een mooi verloop van jouw bloeddruk. Is er dan iets mis, kun je jouw huisarts keurig laten zien hoe jouw bloeddruk zich heeft ontwikkeld.

Lees de review.

Withings Body Cardio

Een weegschaal die echt slim is? Die stopt natuurlijk niet bij een simpele BMI berekening. De Withings Body Cardio legt veel meer vast. De weegschaal kent het verschil tussen botten en vet. Daarnaast kan de Withings Body Cardio ook jouw hartslag meten en op basis van die gegevens bepalen wat de gezondheid is van jouw aderen. Bij tekenen van aderverkalking, zal de weegschaal je meteen waarschuwen. Het is dan alleen nog aan de arts om uit te zoeken waar dat is.

Withings Thermo

Hij hoeft niet in je oor en ook zeker niet in je kont. De nieuwe Withings Thermo. Een bijzondere thermometer die je simpelweg tegen het voorhoofd drukt. De Withings Thermo vertelt je dan precies wat jouw temperatuur is.

Het leuke van al deze Withings producten is dat ze jouw gezondheid vastleggen in de Withings app. Daarmee kun je over perioden van jouw leven zien hoe jouw gezondheid zich ontwikkeld.

eStyling

Dyson Supersonic

De smarts van de Dyson Air Multiplier technologie, de verwarmingstechniek uit dezelfde serie producten en de digitale motor van de stofzuigers. Dyson’s technologie vloeit samen in de Dyson Supersonic. Een briljant ontworpen fohn met respect voor het haar en voor jouw gehoor. Je hoort hem wel, maar de kans op gehoorschade is nihil met deze fohn.

Lees de review.