Tuingereedschap

Voor het klussen in de tuin geldt eigenlijk dezelfde boodschap als voor het klussen in huis. Het beste gereedschap zorgt dat je snel klaar bent en een kwalitatief goed eindresultaat neerzet. Bovendien hebben we ook hier de 18v gereedschapslijn van Bosch in door kunnen zetten. Dus met dezelfde accu voor het boren van gaten in de muur, trimmen we het gras.

230V Gereedschap

Bosch AQT 45-14 X Hogedrukspuit

Alle hogedrukspuit die alles kan en jaren mee moet kunnen. Dat was waar we naar zochten. Geen gezeur meer met slangen en zelfs de mogelijkheid om regenwater te gebruiken. De Bosch AQT 45-14 X innoveert!

Lees de review.

Draadloos Gereedschap

Bosch ART 26-18 LI Trimmer

Zelfs als je een robot hebt die het gras maait, is de kans groot dat je zo nu en dan de kantjes van het gazon moet bijwerken. Met de ART 26-18 LI gaat dit op een wel heel comfortabele manier. De trimmer werkt met het 18v systeem van Bosch waardoor je niet moeilijk hoeft te doen met snoeren. Bovendien werkt de Bosch ART 26-18 LI trimmer met DuraBlade messen in plaats van irritant nylon draad.

Lees de review.

Bosch AHS 50-20 LI

We hebben de laatste jaren heel wat heggenscharen in de hand gehad. Onze favoriet is de Bosch AHS 50-20 LI. Niet alleen omdat deze aansluit op het accusysteem dat we al voor andere Bosch powertools gebruiken, maar ook omdat hij zeer veilig blijkt te zijn.

Lees de review.